Werken in de Cloud

Met werken in de Cloud zorg je voor een innovatieve werkomgeving voor jouw bedrijf om optimaal te kunnen communiceren en samenwerken, altijd en overal. Met werken in de Cloud staat de werkwijze van de gebruikers altijd centraal. Wij zorgen voor een Cloud omgeving die is afgestemd op de behoefte van de gebruikers zodat deze prettig en efficiënt hun werk kunnen doen.

Makkelijk en veilig samenwerken

Het voornaamste doel van werken in de Cloud is het gemakkelijk samenwerken en communiceren. We zorgen dat alle data en applicaties die voor de gebruikers relevant zijn makkelijk te benaderen en te gebruiken zijn.

Werken in de Cloud moet natuurlijk ook veilig zijn. Daarbij kun je denken aan 2 Factor Authenticatie, VPN verbindingen, Encryptie en verschillende firewall restricties.

Altijd en overal

Jouw werkplek in de Cloud is overal beschikbaar op verschillende apparaten. Dit zorgt voor een efficiënte en prettige werkervaring. Met onze hoge beschikbaarheid weet je ook zeker dat je je diensten kunt gebruiken wanneer je wilt.

Mogelijkheden

Werken in de cloud kan op verschillende manieren. Welke manier het beste past, zullen we samen bepalen. Je kunt hierbij denken aan:
– Microsoft 365 met Sharepoint
– Remote Desktop omgeving al dan niet icm 1 of meerdere applicatie servers tbv applicatiehosting, gehost in de cloud bij ons of bij Microsoft Azure.
– Hybride oplossingen waarbij een deel van je omgeving zich in de Cloud bevindt en een deel lokaal in jouw bedrijf of elders.

Vrijblijvend advies

Vul onderstaande formulier in en ontvang vrijblijvend advies!

Bedankt, uw bericht is verstuurd.
Uw bericht is niet verstuurd. Probeer het later nog eens.