AppHost – applicatie hosting voor software leveranciers

Speciaal voor software leveranciers hebben wij de dienst AppHost ontwikkeld. AppHost van Cloud 365 is erop gericht om een gepaste omgeving te creëren voor applicaties die door klanten van derden gebruikt kunnen worden. Hierbij nemen wij beschikbaarheid en veiligheid zeer serieus en bepalen we samen met jou de beste manier om jouw applicatie beschikbaar te maken in de Cloud.

Verschillende Cloud oplossingen

Bij het hosten en beschikbaar maken van jouw applicatie is het belangrijk om de juiste Cloud oplossing te implementeren. Je kunt hierbij denken aan:

  • Volledig webbased applicaties waarbij we een omgeving creëren met een frontend en backend gedeelte. Deze omgeving kan bij Microsoft Azure of bij Cloud 365 worden gehost.
  • Niet volledig webbased applicaties die afhankelijk zijn van installatie op een besturingssysteem kunnen ook worden gehost in de Cloud, bijvoorbeeld middels een remote app (RDS gebaseerd) frontend en een database backend omgeving.

Veiligheid en beschikbaarheid

Bij het hosten van applicaties is beschikbaarheid en veiligheid van groot belang. Bij het waarborgen van beschikbaarheid kijken we naar de verschillende mogelijkheden voor het redundant maken van de AppHost omgeving waarbij we zorgen dat de hosting over meerdere fysieke locaties beschikbaar is en dat er bij calamiteiten een zogenaamde realtime failover plaatsvindt.

Veiligheid wordt gewaarborgd door goed te kijken welke gegevens op welk niveau beveiligd moeten worden. Daarbij kunnen we de volgende maatregelen al dan niet in verschillende combinaties implementeren.

  • Threat monitoring
  • DDOS beveiliging
  • 2 Factor Authenticatie
  • VPN oplossingen
  • Firewall restricties
  • Backend encryptie

Beheer en Monitoring

Wij zorgen voor het beheer en monitoring van uw hosted applicatie. We begrijpen dat hosted applicaties verschillende behoeften hebben v.w.b. beheer en monitoring. Daarom kijken we altijd samen met jou naar de best passende implementatie van beheer en monitoring.

Vrijblijvend advies

Vul onderstaande formulier in en ontvang vrijblijvend advies!

Bedankt, uw bericht is verstuurd.
Uw bericht is niet verstuurd. Probeer het later nog eens.