Telefonie

De dagen van telefooncentrales en telefoonlijnen zijn geteld. We willen flexibiliteit en zelf weten hoe we onze bereikbaarheid inrichten. Dat is de telefonie van nu. Het biedt je talloze mogelijkheden. Door telefonie wil je gewoon goed bereikbaar zijn. Voor collega’s, klanten, leveranciers en nieuwe klanten. Of dat nu met een vast toestel, een mobiel toestel, PC software, een app, of een tool als Microsoft Teams is, dat is volledig aan jou.

De mogelijkheden van Hosted Telefonie zijn zo uitgebreid dat we altijd beginnen bij jouw behoefte en wensen. Van daaruit kijken we samen naar welke oplossing het beste bij jouw wensen en organisatie past.

Integratie met werkplek en applicaties

We kunnen onze telefonie integreren op jouw (Cloud)werkplek zodat je geen fysiek toestel nodig hebt, of juist in combinatie met een fysiek toestel. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden om telefonie te integreren met applicaties, lokaal of in de Cloud

Verschillende vormen

Telefonie oplossingen heb je in verschillende vormen. Van eenvoudige implementaties van vaste en mobiele nummer tot complete callcenters met meerlaagse keuzemenu’s en op gebeurtenis gebaseerde doorschakelingen. Ook hier is het belangrijk om eerst jouw behoefte en doelen vast te stellen.

Flexibel

Onze telefonie oplossingen kunnen flexibel op- en afgeschaald worden. Zo gebruik je alleen wat je nodig hebt en betaal je nooit teveel.

Vrijblijvend advies

Vul onderstaande formulier in en ontvang vrijblijvend advies!

Bedankt, uw bericht is verstuurd.
Uw bericht is niet verstuurd. Probeer het later nog eens.