Beheer en Monitoring

Het onderhoud, beheer en beveiliging van alle IT componenten in een bedrijf valt onder het beheer. Denk daarbij aan Servers, Pc’s of laptops, docking stations, (VoIP)telefoontoestellen, printers etc. Deze moeten allemaal beheerdt worden, maw: beveiligd, geüpdatet, gemonitord en ondersteund door een professionele helpdesk.

Jij wilt gewoon zorgeloos kunnen werken zonder dat je continu wordt onderbroken door de techniek. Elke dag weer!

De IT componenten in jouw bedrijf moeten bijdragen aan jouw prestaties. Wij kunnen zorgen dat dat ook gebeurt. Zo kun jij en jouw collega’s zonder afleiding en technische storingen presteren en doen waar jullie goed in zijn. Beheer van Cloud 365 zorgt daarvoor! Wij zorgen voor een proactieve aanpak door onze monitoring van alle IT componenten. Heb je toch hulp nodig, dan wordt je snel geholpen door onze helpdesk medewerkers.

Prestaties

IT moet gewoon werken, dát vinden wij ook!

Je wilt overal kunnen werken met maximale prestaties en minimale onderbreking.

Wij bereiken dit met preventief onderhoud en monitoring. Daarbij sturen wij op tijd bij indien nodig.

Beveiliging

Beveiliging heeft tegenwoordig een hoge prioriteit. We willen voorkomen dat gevoelige gegevens in de verkeerde handen vallen. Tijdens installatie en in beheername is dit een onderdeel die veel aandacht krijgt. Tijdens het beheer zorgen wij voor updates van het besturingssyteem en software, managed threat monitoring en snelle adequate reactie bij verdachte gebeurtenissen.

Continuïteit

Elk bedrijf heeft behoefte aan continuïteit. Als het een keer mis gaat dan helpen wij snel met een specialist die kennis heeft van zaken en goed geïnformeerd is v.w.b. jouw IT omgeving. Direct op afstand of op locatie indien nodig.

Vrijblijvend advies

Vul onderstaande formulier in en ontvang vrijblijvend advies!

Bedankt, uw bericht is verstuurd.
Uw bericht is niet verstuurd. Probeer het later nog eens.